Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Αποκρυφιστικές τέχνες: Ταρωμαντεία, Κρύσταλλοι


Αποτέλεσμα εικόνας για αποκρυφισμος κρύσταλλοι
Ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη απαγoρεύει να υπάρχει ανάμεσα στo λαό τoυ μάντης, oιωνoσκόπoς, μάγoς και νεκρoμάντης "οὐχ εὑρεθήσεται ἐν σοὶ
περικαθαίρων τὸν υἱὸν αὐτοῦ ἢ τὴν θυγατέρα αὐτοῦ ἐν πυρί, μαντευόμενος μαντείαν, κληδονιζόμενος καὶ οἰωνιζόμενος,  φαρμακὸς ἐπαείδων ἐπαοιδήν, ἐγγαστρίμυθος καὶ τερατοσκόπος, ἐπερωτῶν τοὺς νεκρούς. ἔστι γὰρ βδέλυγμα Κυρίῳ τῷ Θεῷ σου πᾶς ποιῶν ταῦτα· ἕνεκεν γὰρ τῶν βδελυγμάτων τούτων Κύριος ἐξολοθρεύσει αὐτοὺς ἀπὸ προσώπου σου(Δευτ. 18,10-13). Και:  "Μὴ ἔσθετε ἐπὶ τῶν ὀρέων καὶ οὐκ οἰωνιεῖσθε, οὐδὲ ὀρνιθοσκοπήσεσθε.  Λευϊτ. 19,26). Ο Απόστολος Παύλος επίσης στην προς Γαλάτας εππιστολή αναφέρει: "φανερὰ δέ ἐστι τὰ ἔργα τῆς σαρκός... εἰδωλολατρία, φαρμακεία...ὅτι οἱ τὰ τοιαῦτα πράσσοντες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσιν (Γαλ. 5: 19-21).

Η Μαντεία ήταν πάντα συνδεδεμένη με τη μαγεία. Σήμερα σε διάδοση βρίσκονται τα χαρτιά Ταρώ, για να εθίζουν τον κόσμο στην χαρτομαντεία και αναφέρονται σε πολλά μαγικά εγχειρίδια, αλλά και διαφημίζονται ελεύθερα μέσω περιοδικών και τηλεοράσεως. Όχι μόνο αυτό, αλλά πουλιούνται μαζί με βιβλία, για να συνηθίζουν τον κόσμο στο εμπόριο μαγικών αντικειμένων, που έχει τεράστια κέρδη.


Εταιρείες ή Λέσχες και Σύλλογοι Εσωτερισμού, που κινούνται και εργάζονται μέσα και έξω από την χώρα μας, μυστικά ή φανερά, διαδίδουν τη μαγικού περιεχομένου φιλοσοφία τους και πωλούν τελετουργικά όργανα και ισχυρά φίλτρα. Ο αριθμός αυτών των παραθρησκευτικών ομάδων είναι πολύ μεγάλος.

Οι κάρτες Ταρώ, είναι κάρτες με σύμβολα θανάτου και του διαβόλου, που σημαίνουν αλλαγή και υποταγή στο κακό, προέρχονται από την ειδωλολατρική θρησκεία της Βαβυλώνας και βασίζονται στην αριθμολογία. Η εσωτεριστική ερμηνεία τους κληρονομήθηκε στην εβραϊκή αποκρυφιστική Καμπάλλα στα χρόνια της βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας των Ιουδαίων. Μέσω της Καμπάλα πέρασαν και στη «σύγχρονη» εποχή μας. Τα Ταρώ, που είναι μία έντεχνη και ύπουλη μορφή πνευματισμού, οδηγούν τους άσχετους εκκλησιαστικά συνανθρώπους μας στην ειδωλολατρεία και την ανταρσία κατά του Θεού, δεδομένου ότι οι «ειδικοί» ερμηνευτές τους αρνούνται τη θεότητα του Ιησού Χριστού και ειδωλοποιούν τη φύση.

Σε κίνηση μεγάλη βρίσκονται ακόμη και οι Κρύσταλλοι (κομμάτια χαλαζία) που χρησιμοποιούνται στο Νεοεποχικό διαλογισμό, σε συνδιασμό με μουσική, κατάλληλο φωτισμό και ναρκωτικά. ΟΙ κρύσταλλοι είναι τα φυλακτά της Νέας Εποχής, τα οποία ξεκίνησαν τη δεκαετία του `80 και σήμερα οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Ο σκοπός, για όσους τους κατέχουν, είναι η πνευματική ενέργεια που εκλύουν και η, μέσα από την αυτο-ύπνωση, «ανακάλυψη» της «συμπαντικής αλήθειας». Όταν μιλάμε για Νέα Εποχή εννοούμε ένα ανακάτωμα από αρχαίες θρησκείες, ειδωλολατρεία, πνευματισμό και γνωστικισμό που μάχονται γενικά τον χριστιανισμό παγκοσμίως. Μέσω της νέας εποσχής, ο σατανισμός απλώνεται σήμερα ντυμένς δυστυχώς και επιστημονικό μανδύα.

 ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΑΔΕΛΦΟΙ


πηγαί: