Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ! Έχουν στείλει περισσότερους από 1 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες

prosfiges

Τα στρατηγεία σε Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Θεσσαλονίκη – Ο Τούρκος μεγαλοεργολάβος που κινεί τα νήματα

Φως στη δράση της μαφίας των δουλεμπόρων ρίχνει απόρρητη έκθεση
83 σελίδων που συνέταξε η Ελληνική Αστυνομία και αποκαλύπτει σήμερα η Real News, ξετυλίγοντας όλο το σκοτεινό κουβάρι του εμπορίου ψυχών από 24 τουρκικά λιμάνια και τρία τουλάχιστον, στρατηγεία, με εγκέφαλο Τούρκο μεγαλεργολάβο της Κωνσταντινούπολης και τζίρο έως 6 δισ. ευρώ, με μέρος των χρημάτων να καταλήγει ενδεχομένως και στους τζιχαντιστές του ISIS, αλλά και σε τραπεζικό «πλυντήριο» σε Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Ινδία.
Κι όλα αυτά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, με την ανοχή των τουρκικών αρχών, με αποτέλεσμα οι μαφιόζοι να έχουν στείλει ανενόχλητοι πάνω από 1 εκατ. πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Η έκθεση καταγράφει τα βασικά σημεία των τουρκικών ακτών από όπου ξεκινά το επικίνδυνο ταξίδι των προσφύγων για τα ελληνικά νησιά. Πρόκειται για τα 24 «λιμάνια» των διακινητών σε Τσανάκαλε, Άσσο, Πράσινο Λιμάνι, Αϊβαλί, Δίκελι, Τσανδαρλί, Σμύρνη, Τσεσμέ, Καράαντ, Καραμπούρν, Τσαμιμπογκαζί, Κουσάντασι, Αλικαρνασσό κλπ. Από αυτά τα σημεία εκκίνησης, οι διακινητές διενεργούν παράνομα δρομολόγια σε πλήθος ελληνικών νησιών και βραχονησίδων, από τη Λήμνο και τη Λέσβο μέχρι τη Ρω και το Καστελόριζο.Οι πλαστογράφοι
Στην Αθήνα, η έκθεση καταγράφει περιπτώσεις όπου τα μέλη των κυκλωμάτων είχαν μετατρέψει διαμερίσματα του κέντρου της πρωτεύουσας σε εργαστήρια πλαστογράφησης ταξιδιωτικών εγγράφων. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, εξαιρετικά ανησυχητική για τις Αρχές, όμως, θεωρείται μια περίπτωση αποστολής κλεμμένων διαβατηρίων και ταυτοτήτων στην Αθήνα από τη Γαλλία.