Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Νέες βομβιστικές επιθέσεις Ισλαμιστών στην Υεμένη

Ποιός νοιάστηκε αλήθεια για την Υεμένη; Ή για κάθε άλλη χώρα εκτός Ευρώπης ή Β.Αμερικής;

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με κατοίκους και αυτόπτες μάρτυρες, σε τρεις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας που σημειώθηκαν σήμερα στο Άντεν της Υεμένης και την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε αμέσως το Ισλαμικό Κράτος.

Το πρακτορείο Amaq, που συνδέεται με τους τζιχαντιστές, μετέδωσε ότι «μαχητές του ΙΚ εξαπέλυσαν τρεις επιχειρήσεις μαρτυρών (σ.σ. αυτοκτονίας) και μια επιχείρηση εναντίον μιας βάσης του διεθνούς συνασπισμού (υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας) στο Άντεν».


Σύμφωνα με την πηγή αυτή οι νεκροί είναι «τουλάχιστον 27″ ενώ αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας της Υεμένης έκανε λόγο για 22 νεκρούς, εκ των οποίων οι δέκα ήταν άμαχοι πολίτες.

Σε μία από τις επιθέσεις, ένα όχημα εξερράγη σε ένα φυλάκιο ελέγχου του στρατού στην περιοχή Μπουράικα, σκοτώνοντας στρατιώτες και πολίτες. Οι δύο άλλες βομβιστικές επιθέσεις σημειώθηκαν σε φυλάκια στον δρόμο που οδηγεί σε μια βάση που χρησιμοποιεί ο διεθνής συνασπισμός.


Ποιος νοιάστηκε αλήθεια για την Υεμένη; Ή για κάθε άλλη χώρα εκτός Ευρώπης ή Β.Αμερικής;
Αυτοί είναι αναλώσιμοι κατά το δοκούν, κι όταν πληρώνουν το τίμημα αντί για τους πραγματικά υπαίτιους φονείς των λαών, τότε το πράγμα περνάει στα ψιλά...
Γι αυτό η σύγχρονη Βαβυλώνα θα πληρωθεί εις διπλούν : Αποκ. ιη6 “ανταποδώστε σε αυτή όσα αυτή απέδωσε και δώστε της τα διπλά απ ότι αυτή  έδωσε. Με το ίδιο ποτήρι που κέρασε να την κεράσετε διπλά.


Αρχική πηγή: http://www.crashonline.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-20-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80/