Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Οργανωμένο σχέδιο των ‘’μεγάλων’’ για ολική αποδόμηση της Ελλάδας


Μιχαήλ του Κρητός 

Η Ελλάδα έδωσε στοιχεία στην Ε.Ε. για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που περιμένει στην χώρα τους επόμενους μήνες. Περί τους 500.000 συνολικά αναμένονται να εισέλθουν (ή έχουν εισέλθει ήδη)
και η κυβέρνηση έχει αρχίσει ένα άνευ προηγουμένου αγώνα να πείσει τον Ελληνικό λαό πως πρέπει  και είναι σωστό να τους εντάξουμε ντε και καλά στην κοινωνία μας. 
     
Τουλάχιστον δέκα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές θα οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες στην Ελλάδα, ενώ όπως αναφέρουν πηγές από τα Επιτελεία, ήδη αναζητούνται πάνω από 50.000 σκηνές των έξι ατόμων και 10.000 κοντέινερ από το εξωτερικό. Τα Επιτελεία έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους και γίνονται κρούσεις σε άλλες χώρες για την αγορά σκηνών και κοντέινερ. Έρχεται και η fraulein Μέρκελ και διατυμπανίζει πως θα μας δώσει μισό δίς για τις ανάγκες της αντιμετώπισης σίτισης και στέγασής των λαθρομεταναστών. Και να δεχτoύμε πως τα πραγματικά θύματα δηλαδή τα παιδιά πρέπει να δεχτούν αμέριστη βοήθεια. Έλα όμως που αντίθετα με τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το 70% είναι άνδρες κάτω των 35 ετών.

Η απίστευτη προπαγάνδα από όλα τα Μ.Μ.Ε. συνεχίζεται όσον αφορά την εθνικότητα όλων αυτών και κάνουν λόγω για ‘’μετανάστες από την Συρία που αφήνουν την κατεστραμμένη πατρίδα τους. Τα επίσημα στοιχεία από το Λιμενικό Σώμα τους διαψεύδουν πανηγυρικά. Από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, φαίνονταν ως  πρόσφυγες από τη Συρία και αυτό κατά δήλωσή τους. Από τους υπόλοιπους 347.316 ήταν απλά αλλοδαποί με την ιδιότητα του «οικονομικού μετανάστη» και οι οποίοι προέρχονταν από 77 συνολικά διαφορετικές χώρες! (βλέπε εδώ http://www.makeleio.gr/?p=554101)

Π.Καμμένος: "Είναι υποχρέωσή μας να τους κρατήσουμε εδώ"! Γιατί κύριε υπουργέ; Ρώτησες μήπως τους Έλληνες; Ρώτησες αυτούς που ζουν από τον τουρισμό και θα δουν σε κάποιες περιπτώσεις πτώση έως και 90% των τουριστικών κρατήσεων για φέτος στα νησιά πως θα μπορέσουν να σου πληρώσουν τους φόρους που εσύ και οι φίλοι σου υπογράψατε; Ακούσαμε και τις εμετικές δηλώσεις του αν. υπουργού Εξωτερικών Ν.Ξυδάκη που εν ολίγοις προτείνει να ζευγαρώνουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με πρόσφυγες & λαθρομετανάστες για να λυθεί το... δημογραφικό!

Πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες απίστευτων γεγονότων μέσα στο τρέχον έτος.Πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο των ‘’μεγάλων’’ για την ολική αποδόμηση της Ελλάδας στην αρχή, ως είδος πειραματόζωου και μουσουλμανικής αφομοίωσης του πληθυσμού, έως την τελική εισβολή στην Ευρώπη με άμεσους σύμμαχους την κυβέρνησή μας. Είμαστε ο κυματοθραύστης που συγκρατεί τα ανθρώπινα κύματα και ενώ όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι κλείνουν τα σύνορά τους, η Γερμανία χρυσώνει το χάπι στέλνοντας οικονομική βοήθεια σε μας.
Ας ελπίσουμε πως ο Θεός θα λυπηθεί για ακόμα μία φορά τους (πραγματικούς) Έλληνες και θα μας δώσει την δύναμη για να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του Χριστιανισμού καθώς είναι άμεση η απειλή και ο πόλεμος που γίνεται εναντίον του!
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2016/03/blog-post_67.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου