Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΜΚΟ και μυστικές υπηρεσίες δρουν ανεξέλεγκτα στην πλάτη των Ελλήνων

Αποτέλεσμα εικόνας για shadow government

Ως κράτος εν κράτει δρα ανεξέλεγκτα συνονθύλευμα μυστικών υπηρεσιών και σκοτεινών Μ.Κ.Ο.
Συνεχίζονται τα χτυπήματα των παράνομα (και επιβαλλόμενα) νομιμοποιημένων ΜΚΟ, οι οποίες δημιουργήθηκαν για να δρουν κατά της Ελλάδας, εν τη αύτη περιπτώση, αλλά και αλλαχού στον κόσμο, κατά τα συμφέροντα και τα προστάγματα των νεοεποχιτών σιωνιστών.

Τον έντονο προβληματισμό, λοιπόν, μετά από την «αντιφασιστική» κίνηση του Κ.Ε.Ρ.Ρ.Φ.Α. εναντίον της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί (αν γίνει τελικά) στη Θεσσαλονίκη, εκφράζουν όλοι σχεδόν οι Έλληνες.

Ποιοι τελικά κρύβονται πίσω από αυτές τις αντιφασιστικές, αντιρατσιστικές, αντιεξουσιαστικές, αναρχικές ή δεν ξέρω κι εγώ πως μετασχηματίζονται κάθε φορά, ώστε να νομιμοποιούνται στην συνείδηση του κάθε πολίτη, μιας και το όνομα Έλληνας για αυτούς είναι «αλλεργικό και προκαλεί υδαρό φτάρνισμα με σταγονίδια Εθνοφασιστικού περιεχομένου»! 

Σύμφωνα με το άρθρο, από την αναρχία ξεπήδησε ένα νέο πολυσύνθετο μέτωπο με κύριο αντικειμενικό σκοπό την δημιουργία ασύμμετρων καταστάσεων και στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας με διαδηλώσεις, αναταραχές, εστίες συγκρούσεων, προβοκάτσιες, φθορές και πλιάτσικο περιουσιών. 


Κι όλα αυτά, βέβαια, με την ανοχή του ανάλγητου φυσικού αυτουργού που δεν είναι άλλος από τον συνήθη ύποπτο, το αδιάφορο και ανίκανο κράτος! Θα μπορούσε δια ριπής οφθαλμού να είχε εξαφανίσει αυτό το φαινόμενο, αλλά δυστυχώς βολεύεται και αυτό, ως ένα σημείο, από την ύπαρξη τους. Πόσες και πόσες διαδηλώσεις και πορείες έχουν διαλυθεί εξαιτίας τους; 


Υπενθυμίζουμε ότι  ο πρόεδρος Πούτιν που  πέταξε έξω από τη χώρα του τέτοιες ΜΚΟ ως προδοτικά όργανα ξένων συμφερόντων (Σόρρος κτλ.), που λυμαίνονται τη χώρα και λειτουργούν ως δούρειοι ίπποι.
Σε παλαιότερο άρθρο της καθημερινής διαβάζουμε: “ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε το Σάββατο έναν νόμο ο οποίος καταγέλλεται από τους -δήθεν- υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων και επιτρέπει στις αρχές να θέτουν υπό απαγόρευση τις ξένες οργανώσεις που είναι εγκατεστημένες στη Ρωσία και θεωρούνται "ανεπιθύμητες"... οι οποίες συνιστούν απειλή για τα συνταγματικά θεμέλια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, για την αμυντική ικανότητα της χώρας ή για την ασφάλεια της κυβέρνησης", υπενθύμισε σε ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο 


Πονούμε για το κατάντημα σας, αλλά δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, γιατί απλά δεν θέλετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Έχετε το αυτεξούσιο, κάνετε τις επιλογές σας και θα δεχτείτε και τις συνέπειές τους... 

Αυτήν τη μαρτυρική χώρα που ποτίστηκε από αίμα Αγίων ανθρώπων θέλετε να κυλήσετε στη λάσπη; Δυστυχώς για σας και για τους καθοδηγητές σας δεν μπορείτε! Κι αν σας επιτρέπεται για λίγο να κάνετε ζημιά, αυτό οφείλεται στο ότι ως σύνολο έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε τον Θεό και λόγω της ανόητης και ασεβούς συμπεριφοράς μας θα πρέπει να δεχτούμε τα ανάλογα επιτίμια. 

Η Ελλάδα, όμως, έχει Ηγέτη τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και Πρέσβειρα την Πανάχραντη, Υπερευλογημένη Θεοτόκο, την Υπέρμαχο Στρατηγό του Έθνους μας, την αγαπημένη μας Παναγία, αλλά και προστάτες τις Επουράνιες Ασώματες δυνάμεις καθώς και τους μυριάδες Αγίους μας. 

Αυτή τη μαρτυρική χώρα οι Έλληνες την ελευθέρωσαν από το Ισλάμ, υπέρ πίστεως και πατρίδος. 

Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

πηγαί
READ MORE AT: