Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Η κοινωνία αποδόμησε τα βρώμικα κανάλια και περιμένει την τιμωρία τους και μόνο















Δημοσκόπηση: Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολίτες αξιολογούν αρνητικά τη συμβολή των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στην αντικειμενική πληροφόρηση...

ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 16%
ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 57%

ΔΗΛΑΔΗ: 57% + 16% = 73% ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ! 



Δημοσκόπηση: Καχύποπτοι και επικριτικοί οι πολίτες απέναντι στα ΜΜΕ
Δυσπιστία ως προς τα τηλεοπτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δείχνει έρευνα που διενεργήθηκε από την Palmos Analysis.

Ειδικότερα στο ερώτημα «Πως αξιολογείτε τη συμβολή των ιδιωτικών καναλιών στην αντικειμενική πληροφόρηση του κοινού όλα τα τελευταία χρόνια;» το 57% απαντά αρνητικά και 16% μάλλον αρνητικά!

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Πασχάλης-Αλέξανδρος Τεμεκενίδης, διευθυντής ερευνών της Palmos Analysis, τονίζει: «Καχύποπτοι και επικριτικοί απέναντι στα τηλεοπτικά ΜΜΕ και στον ρόλο τους στην αντικειμενική ενημέρωση του κοινού τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται οι ερωτώμενοι. Στη μεγάλη τους πλειοψηφία δηλώνουν ότι το υφιστάμενο -την τελευταία 25ετία- καθεστώς λειτουργίας τους δεν είναι διαφανές και δεν αποκλείει τα φαινόμενα διαπλοκής».

«Στη συντριπτική τους δε πλειοψηφία αξιολογούν αρνητικά τη συμβολή των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στην αντικειμενική πληροφόρηση του κοινού. Αυτό, ενδεχομένως, εξηγεί και το υψηλό ποσοστό που χαρακτηρίζει θετική τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τη νέα διαδικασία αδειοδότησής τους», προσθέτει.

Στο ερώτημα «Πως αξιολογείτε τη συμβολή των ιδιωτικών καναλιών στην αντικειμενική πληροφόρηση του κοινού όλα τα τελευταία χρόνια;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΘΕΤΙΚΑ: 13%

ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΑ: 12%

ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 16%

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 57%

ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ: 1%

ΔΞ/ΔΑ: 1%

Δείτε αναλυτικά την έρευνα:

paraskhnio.gr