Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ του 20ου αιώνα

Σβορώνος: Ο μοναδικός άνθρωπος που κατέθεσε ζωντανός στεφάνι στο μνημείο του!
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, μικρούς και μεγάλους, «δεξιούς» (ψοφοδεξιούς) κι αριστερούς, πολίτες και πολιτικούς (πολιτικάντηδες), να καταθέτουν στεφάνια και να αφήνουν λουλούδια (κόκκινα γαρύφαλλα, κατά προτίμηση…) σε μια τεράστια ασώματη κεφάλα που «κοσμεί» τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου. Τι είναι αυτή η κεφάλα; Και τι συμβολίζει;

Σίγουρα, όσοι δε γνωρίζουν, καθώς και τα μικρά παιδιά που οδηγούνται εκεί σαν κοπάδι από τους… τσοπαναραίους καθηγητάδες τους-ινστρούχτορες του μ-λ (μαρξισμού-λενινισμού), θα πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο έργο τέχνης που τοποθετήθηκε εκεί για να συμβολίσει τα κεφάλια που… έπεσαν, ή για απεικόνιση κάποιου εκ των (πολλών χιλιάδων, συμφώνως με την προπαγάνδα) «ηρωικών νεκρών». Δεν είναι ούτε το’ να ούτε τ’ άλλο!
Είναι η κεφαλή του καθηγητή πανεπιστημίου της αλλοδαπής Νίκου Σβορώνου, ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με τα γεγονότα του Νοεμβρίου 1973, μιας και τότε ευρισκόταν εκτός Ελλάδος!
Ο καθηγητής Νίκος Σβορώνος, γεννηθείς το 1911 και θανών το 1989, ήταν ΕΛΑΣίτης στην κατοχή, κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Το 1945, πήρε υποτροφία για την Γαλλία, όπου δίδασκε το μάθημα της φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο των Παρισίων. Μάλιστα, το 1961 πήρε τη γαλλική υπηκοότητα. Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το 1974.
Δίπλα στην κεφάλα, υπάρχει μια μαρμάρινη πλάκα η οποία αναγράφει δεκαοκτώ ονόματα, τα οποία οι αδαείς πιστεύουν ότι είναι των «νεκρών του Πολυτεχνείου». Αν προσέξουμε καλά την επιγραφή της πλάκας, η οποία σκοπίμως (για προφανείς λόγους…) είναι μισοσβυσμένη, θα διαβάσουμε τα εξής: «Φοιτητές που έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944».
Δηλαδή, ελλείψει πραγματικών νεκρών του 1973, επιστρατεύθηκαν οι νεκροί του 1941-1944! Δεν είναι… θαύμα;
(ΥΓ): Κι άλλο θαύμα: Ο Σβορώνος είναι ο μοναδικός ζων που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του!

Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Σαμπάνη επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου. 

Για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο η μαρξιστική προπαγάνδα μετά το… σωτήριον έτος 1974. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τους έθαψαν ομαδικώς (για να τους αποκρύψουν) στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Προς ανεύρεση των «ηρωικών νεκρών», ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης, κατέσκαψε το νεκροταφείο της περιοχής του, αλλά φευ, νεκρούς σε ομαδικούς τάφους… δεν ανακάλυψε.


2 σχόλια:

Lonewolf P17 Νοεμβρίου 2017 - 3:06 μ.μ.
Στο Λύκειο είχα έναν καθηγητή που είχε πάει μετά τα γεγονότα και μέτρησε 17 πτώματα εξω απο το Πολυτεχνείο. Μέσα δεν υπήρχε κανένας νεκρός. Ένας συμμαθητής είπε πως είχε μία καθηγήτρια που ήταν ο μόνος που τραυματίστηκε μέσα στο Πολυτεχνείο από ένα σίδερο που τινάχτηκε απο την πόρτα όταν την έριξε το τανκς. Το δε τεθωρακισμένο είχε πάει για να ανοίξει την πόρτα ύστερα από συμφωνία με τους φοιτητές.. Αυτό δεν έγινε αμέσως για να μην φανεί η χούντα ως απολυταρχικη! Τώρα γιατί μας έχουν ταράξει στην μούφα με το Πολυτεχνείο; στα αρχαία χρόνια οι βασιλιάδες ήταν θεοποιημενοι η με θεϊκή καταγωγή μετά είχαμε την ελέω θεού βασιλεία.. Ε τώρα η ισχυρή δημοκρατία έπρεπε να βρει έναν μύθο να στηριχτεί και αυτή.
Υ.Γ. τον Παπαδόπουλο των έριξαν οι αμερικανοί επειδή δεν βοήθησε το Ισραήλ στον πόλεμο των 7 ημερών.


ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ17 Νοεμβρίου 2017 - 4:08 μ.μ.
Ο μύθος του Πολυτεχνείου έχει ήδη χάσει την αίγλη του στα μάτια των περισσοτέρων Ελλήνων σήμερα.

Αυτός ο μύθος δημιουργήθηκε και συντηρήθηκε για να δικαιολογήσει ηθικά το διεφθαρμένο κοινοβουλευτικό καθεστώς που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεωκοπία και στην παρακμή.

Η δήθεν εξέγερση του Πολυτεχνείου οργανώθηκε από την Αμερικανική πρεσβεία και έγινε αποκλειστικώς για να απομακρύνει από την εξουσία τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος διέπραξε τρία ασυγχώρητα "εγκλήματα" για τους Αμερικανούς :

ΠΡΩΤΟΝ, τόλμησε να κάνει έρευνες και να αντλήσει το Ελληνικό πετρέλαιο στον Πρίνο χωρίς την άδειά τους

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, αρνήθηκε να παραχωρήσει τα αεροδρόμια της Κρήτης στο Ισραήλ για τον πόλεμο των Έξι Ημερών όπως του είχε ζητηθεί.

ΤΡΙΤΟΝ, αρνήθηκε να ανατρέψει τον Μακάριο - όπως του ζήτησαν οι Αμερικανοί - διότι διέβλεψε ότι αυτό θα έδινε την αφορμή στην Τουρκία να εισβάλλει στην Κύπρο.

Το Πολυτεχνείο δεν έφερε την "δημοκρατία" όπως λένε ψευδώς οι μπουρδολόγοι της μεταπολιτεύσεως...το Πολυτεχνείο έφερε τον προδότη Ιωαννίδη που κατ'εντολή των Αμερικανών ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο και πούλησε την Κύπρο.

Ο Παπαδόπουλος είχε δρομολογήσει την ομαλή μετάβαση στην δημοκρατία με την πολιτική κυβέρνηση Μαρκεζίνη και θα έκανε εκλογές τον Μάρτιο του 1974.

Το μέγα λάθος του Παπαδόπουλου ήταν η απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο - εκεί υπέκυψε στους αμερικανικούς εκβιασμούς - και γι'αυτό θα τον κρίνει η Ιστορία.

ΥΓ - Από πού προκύπτει ιστορικώς και ιδεολογικώς ότι το ιδανικό πολίτευμα για εμάς τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς είναι ο κοινοβουλευτισμός ;;

Ο κοινοβουλευτισμός είναι δημιούργημα των Άγγλων και της "πεφωτισμένης" Δύσης, που εισήχθη ως ξένο φρούτο στην Ελλάδα του 19ου αιώνα ...

Το ΡΩΜΕ'Ι'ΚΟ Σύστημα Διακυβερνήσεως είναι το τρίπτυχο ΒΑΣΙΛΕΥΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ, που δόξασε την Ρωμανία μας επί 1000 χρόνια.

Και - για να μην παρεξηγηθώ - με τον όρο ΒΑΣΙΛΕΥΣ δεν εννοώ τους εκφυλισμένους αλλοεθνείς Γλύξμπουργκ, αλλά τον ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΑΣΙΛΕΑ, Προστάτη Λαού και Εκκλησίας και Εκφραστή του πεπρωμένου του Γένους.

Διαφωνήστε και κατηγορήστε με όσο θέλετε, αλλά προσωπικώς δεν πιστεύω ότι η Ρωμιοσύνη θα ορθοποδήσει ποτέ με κοινοβουλευτικούς σαλτιμπάγκους "Ευρωπα'ι'κού" τύπου.

(Και μην μου πείτε για τον Βενιζέλο, διότι θα σας θυμίσω ότι η ανάδειξη του Βενιζέλου προήλθε από το Στρατιωτικό Κίνημα στο Γουδί και ο ίδιος δεν ήταν ιδεολογικός πολέμιος της Βασιλείας, αλλά διαφωνούσε σε προσωπικό επίπεδο με τον Κωνσταντίνο για την εξωτερική πολιτική ...εάν και ο Κων/νος ήταν αγγλόφιλος δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα μεταξύ τους ).